/ Recepten / Sorbet met Grisette bosvruchten
Sorbet met Grisette bosvruchten

Voorbereiding
Pureer de frambozen, bosbessen, bramen en de halve banaan.
Breng het water met de suiker aan de kook.
Voeg de kokende suikersiroop toe aan het fruitmengsel en laat afkoelen.
Voeg de Grisette Bosvruchten toe en roer.
Bewaar in de vriezer in een luchtdichte verpakking.
Ingrediënten
- 100g frambozenpulp
- 50g bosbessen
- 30g bramen
- 1/2 banaan in stukjes
- 20 cl water
- 200g zuiker
- 25cl Grisette Bosvruchten
Meer weten
Bekijk alle recepten
Voorgerechten
Artisjokbodems met St-Feuillien Grand cruEen seizoensgebonden voorgerecht met eens iets anders dan de klassieke artisjokkenvinaigrette en dat, vergezeld van een St-Feuillien Grand Cru, uw gasten in vervoering zal brengen.

Gerechten
Kalfsvlees met St-Feuillien BlondEen typisch Waals recept!

Gerechten
Filet van belgisch witblauw rundvlees met sjalot gekonfijt in St-Feuillien TripelEen heerlijk gerecht op basis van Belgisch vlees

Voorgerechten
Champignons in St-Feuillien BlondEen heerlijk seizoensgebonden voorgerecht

Voorgerechten
Courgettebloemen in beignets met St-Feuillien BlondAls voorgerecht of als aperitief

Gerechten
Kabeljauwfilets met St-Feuillien BlondEen traditioneel gerecht, op smaak gebracht met St-Feuillien Blond

Gerechten
Filet pur van varkenshaas met St-Feuillien bruinBij voorkeur te degusteren met een St-Feuillien Blonde !