• De Brouwerij
    • Presentatie
    • Onze geschiedenis
    • Onze bieren
    • Productieproces
    • Industriële Omschakeling
    • Bezoeken
  • Onze bieren
    • Abdijbieren
    • Bieren « Signature »
    • Grisette BIO
    • Triple Distilled Malt
  • Nieuws
  • Erepelgrims
  • Ben je ouder dan 18 jaar?
  • Recepten
  • Jobs
  • Ben je ouder dan 18 jaar?
  1. zoek
  2. menu
  3. nl
    • en
    • fr
  • De Brouwerij
    • Presentatie
    • Onze geschiedenis
    • Onze bieren
    • Productieproces
    • Industriële Omschakeling
    • Bezoeken
  • Onze bieren
    • Abdijbieren
    • Bieren « Signature »
    • Grisette BIO
    • Triple Distilled Malt
  • Nieuws
  • Erepelgrims
  • Ben je ouder dan 18 jaar?
  • Recepten
  • Jobs
  • Ben je ouder dan 18 jaar?
nl

/ Recepten / Sorbet met Grisette bosvruchten

Sorbet met Grisette bosvruchten

Voorbereiding

Pureer de frambozen, bosbessen, bramen en de halve banaan.
Breng het water met de suiker aan de kook.
Voeg de kokende suikersiroop toe aan het fruitmengsel en laat afkoelen.
Voeg de Grisette Bosvruchten toe en roer.
Bewaar in de vriezer in een luchtdichte verpakking.

Ingrediënten

  1. 100g frambozenpulp
  2. 50g bosbessen
  3. 30g bramen
  4. 1/2 banaan in stukjes
  5. 20 cl water
  6. 200g zuiker
  7. 25cl Grisette Bosvruchten

Meer weten

Bekijk alle recepten

Voorgerechten

Artisjokbodems met St-Feuillien Grand cru

Een seizoensgebonden voorgerecht met eens iets anders dan de klassieke artisjokkenvinaigrette en dat, vergezeld van een St-Feuillien Grand Cru, uw gasten in vervoering zal brengen.

Ontdek dit recept

Gerechten

Kalfsvlees met St-Feuillien Blond

Een typisch Waals recept!

Ontdek dit recept

Gerechten

Filet van belgisch witblauw rundvlees met sjalot gekonfijt in St-Feuillien Tripel

Een heerlijk gerecht op basis van Belgisch vlees

Ontdek dit recept

Voorgerechten

Champignons in St-Feuillien Blond

Een heerlijk seizoensgebonden voorgerecht

Ontdek dit recept

Voorgerechten

Courgettebloemen in beignets met St-Feuillien Blond

Als voorgerecht of als aperitief

Ontdek dit recept

Gerechten

Kabeljauwfilets met St-Feuillien Blond

Een traditioneel gerecht, op smaak gebracht met St-Feuillien Blond

Ontdek dit recept

Gerechten

Filet pur van varkenshaas met St-Feuillien bruin

Bij voorkeur te degusteren met een St-Feuillien Blonde !

Ontdek dit recept

Ontdek

  • De Brouwerij
  • Nieuws
  • Erepelgrims
  • Jobs
  • Recepten
  • Cookiebeleid
  • Privacybeleid
  • Ben je ouder dan 18 jaar?

Contacteer ons op

  • +32 (0)64 31 18 18
  • Rue d’Houdeng 220
    7070 Le Roeulx – België
    info@st-feuillien.com

Inschrijving op de nieuwsbrief

DD slash MM slash YYYY
(Required)
label brewers label belgian abaye
Volg ons
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Linkedin

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand © St-Feuillien 2023. Made by Cherry Pulp

Volg ons
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Linkedin
This site is registered on wpml.org as a development site.