/ Recepten / Artisjokbodems met St-Feuillien Grand cru
Artisjokbodems met St-Feuillien Grand cru

Voorbereiding
Kook de kalfsfond in tot een kwart van zijn volume om een vleesglazuur te verkrijgen.
Voeg de St-Feuillien Grand Cru, de sjalot en de champignons toe.
Breng aan de kook en laat opnieuw tot de helft inkoken.
Breng op smaak met zout en peper en voeg de gehakte basilicum toe.
Verwarm de artisjokbodems, schik ze op een bedje van salade en giet de saus erover.
Een seizoensgebonden voorgerecht met eens iets anders dan de klassieke artisjokkenvinaigrette en dat, vergezeld van een St-Feuillien Grand Cru, uw gasten in vervoering zal brengen.
Ingrediënten
- 4 grote vers gekookte artisjokbodems
- 25cl kalfsfond
- 1 eetlepel fijngehakte sjalot
- 1 eetlepel grof gehakte basilicum
- 50g champignons, zeer fijngesneden
- 10cl St-Feuillien Grand Cru
Meer weten
Bekijk alle recepten
Desserts
Sorbet met Grisette bosvruchtenEen verfrissend dessert met een traditioneel bier

Gerechten
Kalfsvlees met St-Feuillien BlondEen typisch Waals recept!

Gerechten
Filet van belgisch witblauw rundvlees met sjalot gekonfijt in St-Feuillien TripelEen heerlijk gerecht op basis van Belgisch vlees

Voorgerechten
Champignons in St-Feuillien BlondEen heerlijk seizoensgebonden voorgerecht

Voorgerechten
Courgettebloemen in beignets met St-Feuillien BlondAls voorgerecht of als aperitief

Gerechten
Kabeljauwfilets met St-Feuillien BlondEen traditioneel gerecht, op smaak gebracht met St-Feuillien Blond

Gerechten
Filet pur van varkenshaas met St-Feuillien bruinBij voorkeur te degusteren met een St-Feuillien Blonde !