• De Brouwerij
    • Presentatie
    • Onze geschiedenis
    • Onze bieren
    • Productieproces
    • Industriële Omschakeling
    • Bezoeken
  • Onze bieren
    • Abdijbieren
    • Bieren « Signature »
    • Grisette BIO
    • Triple Distilled Malt
  • Nieuws
  • Erepelgrims
  • Ben je ouder dan 18 jaar?
  • Recepten
  • Jobs
  • Ben je ouder dan 18 jaar?
  1. zoek
  2. menu
  3. nl
    • en
    • fr
  • De Brouwerij
    • Presentatie
    • Onze geschiedenis
    • Onze bieren
    • Productieproces
    • Industriële Omschakeling
    • Bezoeken
  • Onze bieren
    • Abdijbieren
    • Bieren « Signature »
    • Grisette BIO
    • Triple Distilled Malt
  • Nieuws
  • Erepelgrims
  • Ben je ouder dan 18 jaar?
  • Recepten
  • Jobs
  • Ben je ouder dan 18 jaar?
nl

/ Recepten / Artisjokbodems met St-Feuillien Grand cru

Artisjokbodems met St-Feuillien Grand cru

Voorbereiding

Kook de kalfsfond in tot een kwart van zijn volume om een vleesglazuur te verkrijgen.
Voeg de St-Feuillien Grand Cru, de sjalot en de champignons toe.
Breng aan de kook en laat opnieuw tot de helft inkoken.
Breng op smaak met zout en peper en voeg de gehakte basilicum toe.
Verwarm de artisjokbodems, schik ze op een bedje van salade en giet de saus erover.
Een seizoensgebonden voorgerecht met eens iets anders dan de klassieke artisjokkenvinaigrette en dat, vergezeld van een St-Feuillien Grand Cru, uw gasten in vervoering zal brengen.

Ingrediënten

  1. 4 grote vers gekookte artisjokbodems
  2. 25cl kalfsfond
  3. 1 eetlepel fijngehakte sjalot
  4. 1 eetlepel grof gehakte basilicum
  5. 50g champignons, zeer fijngesneden
  6. 10cl St-Feuillien Grand Cru

Meer weten

Bekijk alle recepten

Desserts

Sorbet met Grisette bosvruchten

Een verfrissend dessert met een traditioneel bier

Ontdek dit recept

Gerechten

Kalfsvlees met St-Feuillien Blond

Een typisch Waals recept!

Ontdek dit recept

Gerechten

Filet van belgisch witblauw rundvlees met sjalot gekonfijt in St-Feuillien Tripel

Een heerlijk gerecht op basis van Belgisch vlees

Ontdek dit recept

Voorgerechten

Champignons in St-Feuillien Blond

Een heerlijk seizoensgebonden voorgerecht

Ontdek dit recept

Voorgerechten

Courgettebloemen in beignets met St-Feuillien Blond

Als voorgerecht of als aperitief

Ontdek dit recept

Gerechten

Kabeljauwfilets met St-Feuillien Blond

Een traditioneel gerecht, op smaak gebracht met St-Feuillien Blond

Ontdek dit recept

Gerechten

Filet pur van varkenshaas met St-Feuillien bruin

Bij voorkeur te degusteren met een St-Feuillien Blonde !

Ontdek dit recept

Ontdek

  • De Brouwerij
  • Nieuws
  • Erepelgrims
  • Jobs
  • Recepten
  • Cookiebeleid
  • Privacybeleid
  • Ben je ouder dan 18 jaar?

Contacteer ons op

  • +32 (0)64 31 18 18
  • Rue d’Houdeng 220
    7070 Le Roeulx – België
    info@st-feuillien.com

Inschrijving op de nieuwsbrief

DD slash MM slash YYYY
(Required)
label brewers label belgian abaye
Volg ons
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Linkedin

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand © St-Feuillien 2023. Made by Cherry Pulp

Volg ons
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Linkedin
This site is registered on wpml.org as a development site.