• De Brouwerij
    • Presentatie
    • Onze geschiedenis
    • Onze bieren
    • Productieproces
    • Industriële Omschakeling
    • Bezoeken
  • Onze bieren
    • Abdijbieren
    • Bieren « Signature »
    • Grisette BIO
    • Triple Distilled Malt
  • Nieuws
  • Erepelgrims
  • Ben je ouder dan 18 jaar?
  • Recepten
  • Jobs
  • Ben je ouder dan 18 jaar?
  1. zoek
  2. menu
  3. nl
    • en
    • fr
  • De Brouwerij
    • Presentatie
    • Onze geschiedenis
    • Onze bieren
    • Productieproces
    • Industriële Omschakeling
    • Bezoeken
  • Onze bieren
    • Abdijbieren
    • Bieren « Signature »
    • Grisette BIO
    • Triple Distilled Malt
  • Nieuws
  • Erepelgrims
  • Ben je ouder dan 18 jaar?
  • Recepten
  • Jobs
  • Ben je ouder dan 18 jaar?
nl

/ Recepten / Kabeljauwfilets met St-Feuillien Blond

Kabeljauwfilets met St-Feuillien Blond

Voorbereiding

Doe de sjalot, in plakjes gesneden wortel, in stukjes gesneden tomaat, peterselie, tijm en laurier, knoflook, zout en peper in een ovenschaal.
Overgiet met St-Feuillien Blond en water.
Bak op 200° gedurende 15 minuten. Leg de vis erbij en overgiet met het vocht. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Zet terug in de oven gedurende 15 minuten (houd in de gaten of de vis gaar is!). Zeef het kookvocht terwijl u de kabeljauw warm houdt.
Bereid de saus: smelt de boter met de bloem, voeg het kookvocht toe en klop de room op.
Overgiet de vis met de saus en garneer met de garnalen.
Serveer met natuuraardappelen of andijviegratin.

Ingrediënten

  1. 4 kabeljauwfilets
  2. 50g grijze garnalen
  3. 1 wortel
  4. 1 tomaat
  5. 2 takjes peterselie
  6. 1 teentje knoflook
  7. 1 sjalot
  8. Tijm en laurier
  9. Zout en peper
  10. 10cl water
  11. 15cl verse room
  12. 10cl St-Feuillien Blond

Meer weten

Bekijk alle recepten

Desserts

Sorbet met Grisette bosvruchten

Een verfrissend dessert met een traditioneel bier

Ontdek dit recept

Voorgerechten

Artisjokbodems met St-Feuillien Grand cru

Een seizoensgebonden voorgerecht met eens iets anders dan de klassieke artisjokkenvinaigrette en dat, vergezeld van een St-Feuillien Grand Cru, uw gasten in vervoering zal brengen.

Ontdek dit recept

Gerechten

Kalfsvlees met St-Feuillien Blond

Een typisch Waals recept!

Ontdek dit recept

Gerechten

Filet van belgisch witblauw rundvlees met sjalot gekonfijt in St-Feuillien Tripel

Een heerlijk gerecht op basis van Belgisch vlees

Ontdek dit recept

Voorgerechten

Champignons in St-Feuillien Blond

Een heerlijk seizoensgebonden voorgerecht

Ontdek dit recept

Voorgerechten

Courgettebloemen in beignets met St-Feuillien Blond

Als voorgerecht of als aperitief

Ontdek dit recept

Gerechten

Filet pur van varkenshaas met St-Feuillien bruin

Bij voorkeur te degusteren met een St-Feuillien Blonde !

Ontdek dit recept

Ontdek

  • De Brouwerij
  • Nieuws
  • Erepelgrims
  • Jobs
  • Recepten
  • Cookiebeleid
  • Privacybeleid
  • Ben je ouder dan 18 jaar?

Contacteer ons op

  • +32 (0)64 31 18 18
  • Rue d’Houdeng 220
    7070 Le Roeulx – België
    info@st-feuillien.com

Inschrijving op de nieuwsbrief

DD slash MM slash YYYY
(Required)
label brewers label belgian abaye
Volg ons
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Linkedin

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand © St-Feuillien 2023. Made by Cherry Pulp

Volg ons
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Linkedin
This site is registered on wpml.org as a development site.