Triple Distilled Malt 12 maanden
Waar twee tradities samenkomen ….
Als een weerspiegeling van het land van oorsprong, werd dit unieke distillaat maar liefst drie keer gedistilleerd; een typisch Ierse manier van werken. Het is gemaakt op basis van gemoute gerst dat gebruikt wordt als basis voor de St-Feuillien Triple , speciaalbier van hoge gisting.
42 maanden rijping op Amerikaanse Bourbon vaten, die bovendien slechts 1 maal gebruikt werden, zorgen voor puurheid, warmte, fruitigheid en een heerlijke volmondigheid. Vervolgens wordt het verdund met natuurlijk bronwater en op 46° gebracht.
Fles verkrijgbaar in beperkte oplage (5.200 flessen) en genummerd.
Fles van 50 cl.
Triple Distilled Malt 6 maanden
Waar twee tradities samenkomen ….
Als een weerspiegeling van het land van oorsprong, werd dit unieke distillaat maar liefst drie keer gedistilleerd; een typisch Ierse manier van werken. Het is gemaakt op basis van gemoute gerst dat gebruikt wordt als basis voor de St-Feuillien Triple , speciaalbier van hoge gisting.
Zes maanden rijping op Amerikaanse Bourbon vaten, die bovendien slechts 1 maal gebruikt werden, zorgen voor puurheid, warmte, fruitigheid en een heerlijke volmondigheid. Vervolgens wordt het verdund met natuurlijk bronwater en op 46° gebracht.
Karaf voor verzamelaars, in beperkte oplage (9.000 flessen) en genummerd.
Fles van 50 cl.